Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Siemens


Over Siemens

Siemens: Innovatieve keukenapparatuur met een exclusief design. Siemens is één van de bekende merken op het gebied van keukenapparatuur. Siemens keukenapparatuur combineert innovatie met design. Het resultaat zijn geweldige keukenapparaten die uw leven gemakkelijker maken. 

De apparaten van Siemens maken van koken en bakken een plezier. De innovatieve technologieën en handige functies nemen u het werk uit handen, en inspireren u tot de creatie van heerlijke maaltijden. Ze stellen ook nieuwe normen met hun boeiende design en hoogwaardige materialen.

De mogelijkheden die onze apparaten bieden maken het huishouden makkelijker en inspireren een nieuwe manier van leven. Met de productinnovaties van Siemens haalt u vandaag al de toekomst in huis. Met de Home Connect app bedient u uw Siemens apparatuur met uw smartphone. De mogelijkheden van uw slimme apparaten in huis worden alleen maar groter. Er komen steeds meer diensten bij waarbij uw apparaten met elkaar communiceren voor eindeloze mogelijkheden.

De apparatuur is onder te verdelen in zes verschillende categorieën, namelijk: bakken en stomen, kookplaten, afzuigkappen, koelen en vriezen, vaatwassers en koffiemachines.

Ga naar de website van Siemens