Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Over Svea


Het design staat voor duidelijke lijnen, materialen van hoogstaande kwaliteit. Of je nu houdt van eenvoud, design of trends, wij hebben de ideale keuken en badkamer voor jou. In elke keuken of badkamer die wij aanbieden, heb je alle ruimte en vrijheid om je helemaal op je gemak te voelen. En altijd voor de eerlijkste prijs. 

Daarnaast kom je bij Svea nooit voor verrassingen te staan. Onze prijzen zijn altijd duidelijk. Daarnaast kun je rekenen op Service met een grote S. En dat maakt ons werk zo leuk!

Scherpe prijzen A-merk apparatuur
Svea keuken kies je altijd de apparaten die passen bij jouw levensstijl. Daarom is ons aanbod verrassend, compleet en gevarieerd. Zodat je dagelijks kunt genieten van topkwaliteit.

Super service 
Bij Svea gaat alles om eerlijkheid. Naast onze montageservice bieden wij ook nog andere services aan.
Je kan natuurlijk altijd uitgebreide informatie vragen over de diensten die wij bieden en de kosten. Wij kunnen het volgende voor je doen:

De montage of demontage van je keuken
Heb je helemaal geen zin om deze lastige klusjes op te knappen?
Wij helpen je er graag bij.

Inmeten
Om er zeker van te zijn dat jouw keuken de correcte maten heeft en dus perfect geplaatst kan worden, komen wij graag op voorhand de keuken bij jou thuis inmeten.

Tegel-/spuit-/stucwerk
Wij kunnen eventueel kleine verbouwingen voor jou uitvoeren. 

Bezorging
Het is belangrijk dat je nieuwe keuken op het goede moment geleverd wordt. Dit kunnen wij voor jou tot in de puntjes regelen.

CBW-garantie. Altijd zeker!
CBW-Erkende woonwinkels hanteren erkenningsregelingen: Onpartijdige klachtafhandeling. Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen.

Snelle levering, vaste lage prijs

Doordat wij groot inkopen, kunnen wij alle apparatuur vaak heel snel leveren en krijg je altijd de allerbeste prijs. Ook voor onze apparaten geldt een eerlijke prijs! Voor iedere wens heeft Svea een ruime keuze aan keukens en badkamers. Jouw keuken of badkamer zit er gegarandeerd tussen.