Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Primabad


Over Primabad badkamermeubelen

Stijlvol, gebruiksvriendelijk en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Primabad. Primabad is een exclusief Nederlands merk en werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Met een onberispelijke afwerking zorgen hun vakmensen ervoor dat u kunt vertrouwen op het allerbeste badmeubel wat u kunt wensen. 
 
Als Nederlandse fabrikant van badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment zijn zij gevestigd in het Brabantse Veghel. Vanuit hier beleveren zij dagelijks een groot aantal dealers in Nederland, Curaçao, België, Luxemburg en Duitsland.
 
Primabad biedt een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers. Zij stellen hoge eisen aan onze badkamermeubelen en staan voor kwaliteit, goede service en een lange levensduur. Op de website vindt u het actuele assortiment badkamer- en toiletmeubelen, ieder met zijn eigen karakteristieke vormgeving en uitstraling. Voor meer informatie op het gebied van kleur, bladsoorten en breedtematen verwijzen wij u naar de collectie.

Ga naar de website van Primabad