Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Novy


Over Novy

Novy focust op 3 kernwaarden: kracht, stilte en connectiviteit. De afzuigkappen en kookplaten zijn fluisterstil in gebruik en minimalistisch in design, gemaakt om rust te brengen in het hart van uw keuken. Krachtig ook, gebouwd met oog voor precisie en perfectie. En zo ontworpen dat u kunt koken op gevoel, met dank aan slimme technologie die uw keukentoestellen laat communiceren.

De eerste afzuigkappen van Novy zagen het levenslicht in 1965. Toen al onderscheidde Novy zich door de kwaliteit van haar afzuigkappen en innovatie van modellen en techniek. Vanaf het begin werd gestreefd naar een hoogst mogelijke efficiëntie van afzuiging. Novy heeft dus, als uitvinder van randafzuiging, meer dan 40 jaar ervaring en voorsprong.

De unieke combinatie van randafzuiging en optimale geluiddemping zorgt voor een zeer efficiënte, doch stille, afzuiging. Niet te evenaren. In al die jaren is Novy uitgegroeid tot een een toonaangevend merk in keukenventilatie. Met passie en kennis voor stille keukenventilatie. Het resultaat van dit doorgedreven specialisme is een assortiment dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.

Ga naar de website van Novy