Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Hansgrohe


Over Hansgrohe

Op beproefde merkkwaliteit van Hansgrohe kunt u vertrouwen. Uw voordelen: eersteklas producten, bekroond design, duurzame productie en sterke service. 

Design maakt het verschil: al meer dan 30 jaar bepaalt Phoenix Design het gezicht van het merk hansgrohe. Producten van Hansgrohe zijn tijdloos, mooi en uiterst functioneel: dat blijkt uit de vele designprijzen en kwaliteitsonderscheidingen die vakjury’s aan het topmerk uitreiken. 

De creatieve ontwerpers uit Stuttgart hebben immers exclusief het complete douche- en kranenassortiment van het merk hansgrohe vormgegeven. Samen werken Phoenix Design en hansgrohe aan een intelligent samenspel tussen vormgeving, functionaliteit en comfort. Phoenix Design heeft de afgelopen decennia de belangrijkste designkranen en douches voor het merk hansgrohe ontworpen. Producten die zowel technisch als optisch duurzaam zijn. 

Bij ‘kwaliteit’ denkt men in eerste instantie aan hoogwaardige producten. Die krijg je van ons, zonder meer. Hansgrohe levert alleen uitstekende, voor drinkwater geschikte materiaalsoorten die in langetermijntests zijn goedgekeurd. 

Ga naar de website van Hansgrohe