Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Grohe


Over GROHE

GROHE is 's werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren zij sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. De kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid hebben zij hoog in het vaandel.

Voor GROHE is het bewuste en zuinige gebruik van energie en natuurlijke bronnen niet alleen een uitdaging, maar ook een groot genoegen. Daarom richten ze hun vindingrijke geest op de ontwikkeling van duurzame systemen. Zo is onze GROHE EcoJoy™ technologie al sinds lange tijd een vanzelfsprekend onderdeel in veel van hun kranen en douches.

GROHE WaterCare® zijn producten die zij produceren, die verzekeren een duurzaam gebruik van water en energie zonder in te leveren op comfort.

Bij GROHE wordt alles geleverd met een uitzonderlijk kwaliteitzegel. Al onze productonderdelen hebben een groot aantal duurtesten doorstaan - de zwaarste in de branche - en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd voordat ze onze fabriek verlaten.

Ga naar de website van GROHE