Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Geberit


Over Geberit

De wereldwijd opererende Geberit Group is Europees leider op het gebied van sanitaire producten. Geberit opereert met een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en biedt een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire technologie en badkamerkeramiek.

Met passie voor design en technologie willen zij mensen over heel de wereld inspireren. Door het toepassen van onze uitgebreide kennis en bijna 150 jaar ervaring, zijn de producten niet alleen mooi om naar te kijken maar ze maken het leven gemakkelijker en ook comfortabeler.
Geberit producten zijn een perfecte balans van elegant design en uitstekende functionaliteit. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en gebruiken en daarnaast verhogen ze het comfort. De producten zijn gemaakt van fijne en duurzame materialen.

Duurzaamheid is voor Geberit al tientallen jaren vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld in de vorm van waterbesparende producten, nieuwe logistieke oplossingen of energie-efficiënte productielijnen en een verantwoorde opleiding. Het is absoluut de moeite waard: voor het milieu, de maatschappij, de klanten en partners, de werknemers en de aandeelhouders.

Ga naar de website van Geberit