Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Easy Drain


Over Easy Drain

ESS is de uitvinder, ontwikkelaar, producent en officiële leverancier van Easy Drain douchegoten. ESS biedt sanitaire oplossingen sinds 1928 met toewijding aan uitstekende kwaliteit. Alle producten worden uitgebreid getest om een langdurig garantie in uw badkamer te garanderen.

ESS staat voor Easy Sanitary Solutions en dat is ook de best passende omschrijving voor onze producten; eenvoudig, praktisch en makkelijk te installeren voor installateurs en andere eindgebruikers. Daarbij streven zij naar de allerbeste kwaliteit.

Het is allemaal begonnen in het dorp Losser in Nederland. Hier is het familiebedrijf Keizers gestart met het ontwerpen, produceren en verkopen van unieke badkameroplossingen. Sinds de oprichting streven zij ernaar om een verschil te maken in de (sanitair) wereld en in het leven van onze klanten.

Om de kwaliteit te bewaken produceren zij al onze producten in onze ultramoderne fabrieken in Nederland en Duitsland. Deze worden zorgvuldig gemonteerd en gecontroleerd. Zodoende kunnen zij hun hoge kwaliteit garanderen en badkamers wereldwijd blijvend transformeren.

Ga naar de website van Easy Drain