Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Bora


Over BORA

BORA laat kookdampen en -geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigen ze meteen weg waar ze ontstaan: direct bij het kookveld, recht uit de kookpot, braadslee, pan of grill. Dat is geen magie, maar wel toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer. Zij gebruiken hiervoor gewoon een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen.

De maatstaf voor een nieuwe keukenarchitectuur. BORA overtuigt met nieuwe mogelijkheden in keukenontwerp: kokkerellen voor het venster, onder het schuine dak, op een kookeiland zonder storende afzuigkap ... BORA staat symbool voor een moderne keukenesthetiek.

Ook Bora is aanzienlijk stiller dan traditionele afzuigkappen. Traditionele afzuigkappen produceren op hoofdhoogte zo‘n 70 decibel (A) aan geluidshinder. Bij BORA is dat helemaal anders: op de hoogste stand ligt het geluidsniveau nog lager dan bij het bakken van een steak.

Daarnaast haalt BORA de geur- en vetdeeltjes rechtstreeks uit het kookgerei; kookdampen kunnen niet eerst opstijgen. De vetdeeltjes worden opgevangen in het roestvrijstalen vetfilter.

Ga naar de website van BORA