Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Bokmerk


Over Bokmerk keuken en sanitairwanden

Bokmerk is gefocussed op de productie van aluminium achterwanden met een hoogwaardige coating die speciaal voor het gebruik in keukens en badkamers zijn ontwikkeld. Dankzij een innovatief productieproces hebben de achterwanden unieke gebruiksvriendelijke eigenschappen. Een vernuftige coating - in elke gewenste kleur - zorgt ervoor dat de achterwanden niet alleen onderhoudsarm, maar ook slag- en krasvast zijn. Zo behoudt uw keuken of badkamer de prachtige, onaangetaste sfeer.

De achterwanden van Bokmerk zijn daarnaast zeer geschikt als wand in uw badkamer, douche of toiletruimte en als watervast planchet. Op alle plekken waar water een rol speelt geven de achterwanden van Bokmerk extra cachet aan de ruimte. Het is zelfs mogelijk om de achterwanden als gevelbekleding te gebruiken.

Ook hoeken of wandcontactdozen zijn geen probleem voor Bokmerk achterwanden. De keuken- of badkamer achterwanden worden zoveel mogelijk uit één stuk gemaakt, perfect afgestemd op de afmetingen van de keuken- of badkamerwand waarbij uitsparingen worden gemaakt voor de contactdozen.

Ga naar de website van Bokmerk