Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Whirlpool


Whirlpool Corporation is wereldwijd marktleider op het gebied van apparatuur en heeft een visie die het huidige marktlandschap overstijgt. Onze activiteiten zijn gericht op het creëren van waarde en op het verbeteren van het milieu en de maatschappij. We bieden lokale producten en service ondersteund door wereldwijde middelen. Wij hebben voordeel van de snelheid en efficiëntie die onze wereldwijde structuur met zich meebrengt. Consumenten en gemeenschappen hebben voordeel van onze plaatselijke activiteiten omdat we zoeken naar mogelijkheden om nu en in de toekomst een positieve invloed te hebben op de maatschappij.Dankzij partnerships hebben de acties van Whirlpool Corporation en onze medewerkers veel meer invloed dan we alleen kunnen bereiken; daarbij geven we mensen hoop, kansen en vaardigheden... één persoon, één familie, één thuis, één gemeenschap tegelijk.

Trots... op ons werk en op elkaarToewijding... voor het creëren van ongeëvenaarde klantenloyaliteit voor onze merken Topresultaten... die wereldwijd investeerders aantrekken en belonen met een superieur rendement

Onze Missie
Iedereen Creëert vol Passie Levenslange Loyaliteit bij KlantenOnze Missie geeft aan wat onze focus is en wat we anders doen om waarde te creëren. Wij zijn een bedrijf dat bestaat uit mensen die niets liever willen dan loyale klanten creëren. Vanuit elke functie, via elke vorm van contact werken wij aan ongeëvenaarde klantenloyaliteit, met één klant tegelijk.

Ga naar de website van Whirlpool