Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen
q

Novy


Novy. Inspired by quality.

"Voor Novy is een keuken meer dan een ruimte waar gekookt wordt. Het is een plek die ruimte biedt voor gezelligheid en het nuttigen van een heerlijke maaltijd. De ontwikkeling van de keuken van functionele ruimte naar een leefruimte, daar heeft de afzuigkap als geen ander apparaat zo'n essentiële rol ingespeeld. Want een afzuigkap die stil is en effectief zijn werk doet, creëert alle ruimte om te doen in de keuken wat men wil. Als één sterk Europees merk levert Novy daarom afzuigkappen die geurtjes, kookvocht en vet effectief afvoeren, maar die dat alles doen in stilte."

Novy: toonaangevend in keukenventilatie

"De eerste afzuigkappen van Novy zagen het levenslicht in 1965. Toen al onderscheidde Novy zich door de kwaliteit van haar afzuigkappen en innovatie van modellen en techniek. Vanaf het begin werd gestreefd naar een hoogst mogelijke efficiëntie van afzuiging. De oplossing hiervoor bleek de revolutionaire techniek van randafzuiging te zijn. Novy heeft dus, als uitvinder van randafzuiging, meer dan 40 jaar ervaring en voorsprong.
Enkele jaren later ontwikkelde Novy dan nog eens haar eigen geluiddempingssysteem, waardoor motorgeluiden en trillingen tot een strikt minimum werden herleid. De keuken kreeg dankzij Novy eindelijk waar ze recht op had… stilte en rust. De unieke combinatie van randafzuiging en optimale geluiddemping zorgt voor een zeer efficiënte, doch stille, afzuiging. Niet te evenaren. In al die jaren is Novy uitgegroeid tot een een toonaangevend merk in keukenventilatie. Met passie en kennis voor stille keukenventilatie. Het resultaat van dit doorgedreven specialisme is een assortiment dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt."